8 Mart 2016 Salı

***GEBELİĞİMİN 22. HAFTASI***

Herkese merhabalar,
bundan sonra her hafta gebelik haftamla ilgili yazılarım bloğumda olacak. Beni buradan tüp bebek yazılarımla ilgili takip eden arkadaşlarım, bu yazıları yazmam için teşvik etti. Umarım becerebilirim. Ama baştan anlaşalım bu yazdıklarım benim gebeliğim ile ilgili durumlar sadece okuyun kendinizde bu durumları beklemeyin. Çünkü her kadının gebeliği farklı.
Gelelim 22. haftaya ..
Ben bu haftaya çok şiddetli bir diş ağrısı ile başladım. Sabah uyandığımda yüzüm şiş,dişim ağrıyor ve ateşim vardı. Bir süre sadece ağlayarak kendimi teselli ettim. çünkü doktora gidersem bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyordum. Daha sonra eşimin de desteği ile diş hekimine gitmeye razı oldum ve iyi ki gitmişim... Gebeliğe zararı olmayan bir antibiyotik verdi. Ben yine de doktoruma gittim ve ilaç ile ilgili onay aldım. İçim daha da rahatladı. 3 gün sonra da anestezi uygulamadan dişim de ki çürük temizlendi. Ve geçici dolgu ile kapatıldı.. Doğum sonrası tedaviye devam edilecek.
Onun dışın da geceleri bacaklarımda kramplar başladı. Doktorum onun içinde magnezyum başladı.
Artık bebeğimin hareketlerini daha rahat hissediyorum. Bana orada ve benimle olduğunu sık sık hatırlatıyor.. Bende onunla konuşuyorum. dinlediğim müzikleri dinletiyorum
Artık havalar da güzelleşiyor güneşi görünce eşimle birlikte dışarı çıkıp temiz havanın tadını çıkarıyoruz. Hamileliğimi havası temiz bir yerde geçirdiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum..
Baharda kendini hissettiriyor artık.Bu hafta mart ayına da merhaba dedik. Papatyalar da açtı yürümek artık daha bir keyifli. 
Bebek ile ilgili kitaplar okuyorum bu aralar.. kitabın adı ''Beşikte Durduğu Gibi durmuyor'' Doğunca göreceğiz duruyor mu durmuyor mu ??
Haaa birde jüt çuval bezi vardı elimde pinterestte bir bunner modeli gördüm onun için ön hazırlıklara başladım bitince onu da paylaşırım
Benden şimdilik bu kadar.
Beni instagram üzerinden takip etmek için








1 yorum:

  1. Gecmis olsun canim , ben bile heyecanliyim guzel haberlerini duymak icin sabirsizlaniyorum :)

    YanıtlaSil