21 Eylül 2016 Çarşamba

YOOMİ BİBERON DENEYİMİ




Herkese merhabalar
Şimdi sizi bir biberon ile tanıstırmak istiyorum eminim içinizde bilenleriniz vardır. Bilmeyenler için bir kez de ben yazıyorum Doğum yapmadan önce bi kaç yerde karşıma çıkmıştı yoomi biberon ama şuanda ki fikrim şu ki anneler için bir mucize... Hatta yüzyılın icadı :)
Neden mi?

Yoomi biberon
Bir kere tasarımcıları Farah ve Jim biberonu kendi kızları Niall içi  tasarlamışlar ve ilk kızların da denemişler o yüzden  bence güvenli bir biberon.. Çünkü kimse bebeğini tehlikeye atmaz.
İkincisi eğer talimatları okuyup ve gerekli şekilde kullanırsanız mama veya  süt tamda bebeğinizin içebileceģi sıcaklıkta.  Bence buda anneler için  büyük kolaylık .Hatta  eşinin dinlenmesi için ona fırsat veren mükemmel babalar içinde kullanım kolaylığı sağlıyor.
Üçüncüsü biberon ağzı anne göğsünden ilham alınarak hazırlanmış bebeğin kolay kavraması için çok uygun. Bir çok bebek anne sütü alırken mama destekli büyüyor ve bu durumda biberon ile beslenen bebekler bazen anne göğsünü reddedebiliyor. Biberon ağzı ile bunun önüne geçilmek  istenmiş ve bence çok başarılı.Ayrıca antikolik özelliğe sahip yani gaz yapmıyor.

Gelelim biberon kullanım şekline.
Öncelikle biberonumuzu steril hala getiriyoruz.. Yoomi ısıtıcıyı şarj ediyoruz. Ben mikrodalga fırın  kullanarak sarj ettim .Ama siz kaynatarakta şarj edebilirsiniz.Şarj ettiğimiz aküyü biberonumuza takıyoruz ve kullanmak istediğimiz zaman üzerine de ki düğmeye basmamız ve çalkalamamız yeterli. 60 saniye için de mama veya anne sütü ideal sıcaklığa geliyor.
Ben mama kullanmıyorum Mustafa Ata'ya sadece anne sütü veriyorum.Ama emziremeyeceğim durumlar önceden sağılmış sütler ve yoomi biberon tam bir kurtarıcı. 

Siz de yoomi biberon ile tanışmak isterseniz
instagram üzerinden




7 yorum:

  1. Küçük Mustafa'm Ata'm nasıl da mutlu oluyordur içerken ohhh tam ona göre bir biberon <3

    YanıtlaSil
  2. biberonu öyle güzel anlatmışsınız ki neredeyse kendim için bir tane alacam :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim... ) alın tabi ihtiyacınız varsa :) aslında biraz daha şarj edilebilen bir aküsü olsa çay kahve için bile uygun olabilir :)

      Sil
  3. Şarj edilince kaç ısıtmada akünün şarjı bitiyor yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil