11 Kasım 2015 Çarşamba

***KİTAP YORUMU***TESS' in GÖZYAŞLARI***


Ekim ayı içinde Arkadya Bitter Yayınları tarafından gönderildi bana Tess' in Gözyaşları...Kitap ilk geldiğinde arka kapağında yazılanlar çok ilgimi çekti..Ve okumaya başladım.. Kitabı aynı gün içerisinde bitirdim. Gerçekten yazar Pepper Winters çok akıcı bir dile sahip.

Daha önceki yazılarımda olduğu gibi kitabın konusundan bahsedeceğim ama belli hatlarıyla.. Çünkü bu kitabı  yazarak anlatamam size. Bu kitabı okumalısınız.Ama herkesin zevkine hitap edeceğini düşünmüyorum. Daha önce elli ton serisini okuduysanız ve hoşlandıysanız bu kitabı da severek okursunuz.

Sevgilisi Brax ile birlikte Meksikaya tatile giden Tess aslında yaşayacaklarından habersiz. Brax ile güzel bir ilişkisi olduğuna kendini inandırsa da aslında ilişkiden ve cinsellikten bekledikleri çok farkli.Meksika tatilinde Tess saldıraya uğrar ve kaçırılır.Daha sonrasından bir süre bir yerde hırpalanarak bekletilen Tess Q. adında bir iş adamına satılır. Ve asıl hikaye bu şekilde başlar.
Dediğim gibi geri kalanını anlatmayacağım. Ne yazık ki ülkemizde bazı şeyler hala tabu :)

Ve benden ufak bir eleştiri.Daha önce bu tarz kitaplar okuduğumda arkasında kitabın içeriği ile ilgili mutlaka bir uyarı işareti olurdu.Erotik roman,yetişkin içerikli vs.Bunda yok, yani biri bu kitabı eline aldığında okumadan konusunu pek anlayamaz.
Buda benden ufak bir dip not:)

Devamı merakla bekleniyor bilesiniz.



Ayda'dan Sevgiler

3 yorum:

  1. İLGİ ÇEKİCİ BIR KITABA BENZIYOR :)

    YanıtlaSil
  2. okumak lazım teşekkürler bu arada bloğunuzu takibe aldım bende sizi bekliyorum,sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Okursaniz eğer yorumunuzu gerçekten çok merak ediyorum:) seve seve hemen geliyorum

    YanıtlaSil