20 Haziran 2016 Pazartesi

***OĞLUM MUSTAFA ATA'YA


           
Oğlum...
Ne güzel bir kelimeymiş birine oğlum demek..Hele ki doğmamış bir bebeğe kokusunu içime çekememişken henüz oğlum, yavrum diye sevmek ne güzelmiş...
Canım oğlum Mustafa Ata'm.. Biz babanla yıllarca bir çocuğumuz olsun diye hastanelerde uğraştık. Çeşitli yöntemler farklı ilaçlar denedik. Çok yorulduk çok yıprandık ama sana hamile olduğumu öğrendiğim de bütün yorgunluklarım bitmişti.Ondan sonra tek düşündüğüm seni sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilmek..
Benim sana anlatacağım farklı bir hikayem var aslında. Biz seninle normal şartlar da bir beden de buluşamadık. Sen bir tüp bebeksin. Bu senin ilk ultrason görüntün.Sen işte bugün benim rahmime yerleştirildin (20 Eylül 2015). Biz o günden beri bir beden de iki can olduk.Ben senin rahmime yerleştiğin ana tanıklık ettim.Ondan sonra da sürekli konuştum seninle. Lütfen orada kal bana tutun senin orada olduğunu bilmeye ihtiyacım var gibi cümleler kurdum. Çok şükür ki 12 gün sonra ki kan testim de sen oradaydın.. Günlerden 2 Kasım 2015.
2 Kasım bizim için hep önemli olmuştur. Çünkü 2 Kasım da baban memur oldu göreve başladı. Ve biz o tarihten sonra evlilik hazırlığına başladık. Yani sende bizim uğurlu günümüz de hayatımıza girdin.
Baban benim hayatımın aşkı. Evlenebilmek için verdiğimiz mücadeleleri sana büyüdüğünde anlatırım. Çünkü o apayrı bir mektup konusu :)
Seni o kadar uzun zaman bekledim ki.. Anne olmayı sevdiğim adamdan bir çocuk sahibi olmayı her şeyden çok istedim. Çok şükür ki şimdi karnımdasın orada olduğunu biliyorum. Çünkü bu mektubu yazarken bile içeride tepiniyorsun. Kavuşmamıza çok az bir zaman kaldı.biz zaten 2 kişilik çok güzel bir aileydik. Sen  geldiğinde minicik bir çekirdek aile olacağız. Zaten sıkıcı bir aile değiliz geldiğin de göreceksin. Çok eğleneceğiz.
Seni çok merak ediyorum. Kime benzeyeceksin,saçların var mı, Gözlerin ne renk... Bunların da bir önemi yok aslında çünkü ben umut ve dua ediyorum ki dünyaya sağlıklı bir çocuk olarak gelesin, hiç bir güçlükle karşılaşmadan. Ama olur da karşına bazı zorluklar çıkarsa yapabileceğim en iyisini yapacağım senin için.
Ve babanın da her zaman yanımda olacağını biliyorum.Sende bil.
Odan eşyaların her şey hazır seni bekliyor. Sen uzun zaman beklenen ve dua edilen bir bebeksin. Annemin bana söylediği ilk gözümün ağrısı sensin benim.Hayatımda her zaman çok özel bir yerin olacak bunu bilmelisin. Biliyorum ki herkesin evladı kendine kıymetlidir ama sen benim için apayrı bir yerdesin. Kabul olmuş duamsın.
Senden tek dileğim ve isteğim merhametli ve adaletli bir çocuk olman. Ben inanıyorum ki bu dünyayı merhametli ve adaletli çocuklar kurtaracak.
Seni kucağıma alacağım günü merakla bekliyorum
Annen Ayda...
                          20.06.2016
                          (37.hafta)





4 yorum:

  1. Aglattin beni😍😍 Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

    YanıtlaSil
  2. Sağlıkla kucağına al inşallah, heyecanla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim... çok yakında kavuşuyoruz inşallah...

      Sil