21 Ağustos 2015 Cuma

***FAVORİ ÜRÜNLERİM***

Herkese merhabalar... Mutlu cumalar
Ve karşınızda Ağustos ayındaki favori ürünlerim...
Hepsi benden tam not aldı :)

Neutrogena alkol içermeyen tonik..
Cildin doğan nemlendirme özelliğini yok etmiyor. İçinde alkol olmadığı için kurutmadan temizliyor.Ben yağlı bir cilde sahibim yüzden bu ürünün yüzümde bıraktığı etkiyi çok sevdim..
Uzun süre ayrılmayacağımızı düşünüyorum


Amway Glister Diş macunu
Reklamlarda ki diş hekimleri ne öneriyor bilmiyorum ama ben bu diş macununu mutlaka öneriyorum.
Sık kahve tüketmekten dolayı oluşan lekelere karşı çok işe yarıyor. Fırçanızı doldurmanıza gerek bile yok. Bezelye tanesi büyüklüğünde fırçanıza almanız yeterli.
Fırçaladıktan sonra ağzımda bıraktığı tadı ve arınmışlık hissini seviyorum :)


Uni Care kayısı yağı losyonlu göz temizleme diski
Bende bir çoğunuz gibi suya ve neme dayanıklı makyaj malzemeleri kullanmayı seviyorum ama gözlerimden o makyajı çıkarana kadar da çok zorlanıyorum. Bu losyonlu diskler işimi artık çok kolaylaştırıyor... İçindeki kayısı yağıda gözüme ve kirpiklerime bakım yapıyor... Hatta benim uykusuz kaldığım zamanlarda gözlerimde batma ve yanma oluyor. Öyle zamanlarda da gözlerimin üzerine 1er tane disk koyup yarım saat kadar bekletiyorum.. Hem gözüm rahatlıyor..Hemde göz altlarımın ve kirpiklerimin bakımını yapmış oluyorum


Oriflame Love nature yüz maskesi
Bu maskeyi katalogtan almıştım. İçeriğinde çay ağacı özleri var. Yüzünüze uygulayıp 10 dakika bekliyoruz. Sonra bol su ile duruluyoruz. Daha önce de yazmıştım ben soyulan maskeleri sevmiyorum. Cildimi çekiştiriyormusum gibi geliyor.. Duruladıktan sonra yüzümdeki farkı hemen anlayabiliyorum. Temiz , aydınlık ve arınmış bir yüzüm oluyor...


Benden şimdilik bu kadar
Ayda'dan Sevgiler
Beni instagram Hesabımdan da Takip Edebilirsiniz





5 yorum:

  1. diş macununu mutlaka denemeliyim :) çay kahve seven biri olarak birde sarı alt tonlu dişlere sahip olunca lekelerden kurtulmak zor bulduğum ilk yerde alacağım yazı için eline saglık tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de mutlaka denemelisin.. amway bir katalog ürün internetten satış temsilcileriyle iletişime geçebilirsin yada ben alır sana yollarım :)

      Sil
  2. Çağırdın geldim blogunu çok sevdim hayırlı olsun:))

    YanıtlaSil
  3. Çağırdın geldim blogunu çok sevdim hayırlı olsun:))

    YanıtlaSil