5 Nisan 2017 Çarşamba

***NESTLE LİFİTA***

Herkese merhabalar
Dene bunu tarafından geçtiğimiz hafta gönderilen Nestle Lifita yulaf gevreği ve ballı tahıl halkalarını bu sabah denedim. Önceden bu tarz beslenme ile ilgili fikrim asla bir kahvaltı yerini tutmayacağı şeklindeydi. Çünkü ben özenle hazırlanmış kahvaltılardan keyif alıyorum. Ama şimdiler de zamanla yarışan bir anne olarak fikrim, bu ürüne şans verin. Hem çok doyurucu ,yüksek lifli ve çok lezzetli. Ben yulafın bu kadar lezzetli olacağını bilmiyordum.Yulaf gevreğe dönüşmüş ve içine ballı tahıl halkaları eklenmiş.Yoğurt ile de karıştırıla bilirmiş ama benim tercihim süt ile karıştırmaktan yana oldu.
Tahıl grubundan olan yulaf vücudumuz için faydalı olan lif, B vitamini ve demir gibi bir çok vitamini içinde barındırıyor.

Ve bu da Nestle Lifita'nın Besin Değeri Tablosu
* %85 oranın da yulaf içerir.
* 1 Porsiyonun da Günlük lif gereksiniminin %14 ünü karşılar.
* B vitaminleri,kalsiyum ve demir içeriğiyle vitamin ve mineral alımına katkıda bulunur.
* 1 porsiyon Nestle Lifita ,demir için günlük beslenme önerilerinin %41 ini ,kalsiyum için de %27 sini karşılar.
* Kahvaltıda tercih edebileceğiniz yulaf gevrekleri, süt ve yoğurt ile birlikte tüketildiğinde güne zinde bir başlangıç için mükemmel bir seçimdir.

Ben tadını çok sevdim hatta içine çok az da tarçın attım. Bitince yenisini alır mıyım evet gördüğüm zaman yeniden alırım hatta eşim de severse muhtemelen onun için de harika bir alternatif olabilir.
Siz de alırsanız ve denerseniz benimle yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın

Sevgiler Ayda'dan
Beni instagram hesabımdan takip etmek için 
s

3 yorum:

  1. benim Denebunu kutum da kargoda sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Meraba :) birilerinin annesi olan birileriyle tanismak cok hosuma gidiyor.😃 Allah bagislasin.Blogunuzu takibr aldm.banada beklerim 💕

    YanıtlaSil