25 Mayıs 2016 Çarşamba

***GEBELİĞİM DE 33.HAFTA***



Herkese merhabalar

33.haftamız diğer 30 lu haftalardan farklı değildi. Yine kramplar yine tuvalet nöbetleri :) Artık gitgide ağırlaşıyorum... Gerçi çok fazla kilo almadım ama yine de topuklarım sürekli uyuşuk halde... Gece uykuları hala bölük bölük kaç kere uyanıyorum hatırlamıyorum bile :) Oğlum sürekli hareket halinde gören karnımda inşaat var sanır :)
Oğlumuz gelmeden her yerde onun eşyaları var evdeki varlığı şimdiden hissediliyor.  Benim mutluluğuma ortak olan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler
Emzirme önlüğümüz de hazır...  Cici annemiz Sevil'in hediyesi.. Cici annemizde onu heyecanla bekliyor

Sevi Bebe Müslin battaniye ise canım arkadaşım Bircan'ın hediyesi nam-ı değer Bircan'ın Renkli Dünyası.  Bircan'ı takip etmek için

 Ulu Önder ve oğlumun ismini aldığı Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere armağanı  olan  19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını oğlum ile birlikte kutladık minnettarız Atam

Ve gelelim 20 Mayıs doktor kontrolümüz. Herşey çok şükür yolunda.. Nst ye girdik orda da herhangi bir sıkıntı yok. Ama söyle bir durum var ki beni bu zamana kadar doktorlarım hep sezaryan ile doğum fikrine hazırladılar. Şimdi ise normal doğum yapabileceğimi hatta yapmam gerektiğini söylüyorlar anlayacağınız benim kafa iyice karıştı. Korkuyormuyum evet hemde çok ama ne yaşamam gerekiyorsa sanırım onu yaşayacağım.
Hastaneden çıktığımız da ise trafik kazası yaptık. Daha doğrusu biz yolumuzda giderken bize minibüs çarptı. Çok şükür ki bizde birsey yok ama eşimin bir hamlesi ile kurtulduk diyebilirim. Cana geleceğine mala gelsin dedik Allahaısmarladık. Ama lütfen şu TRAFİK KURALLARINA UYALIM. 
 Gelelim 21 Mayıs.. Benim doğum günüm 30 yaşımı bitirdim.  Ve yeni yaşımda oğluma kavusacağım. Ama canım arkadaşlarım sürprizleri ile dünkü kazayı bana çoktan unutturdular. Iyiki varlar. 


Ve bana blogumdan instagram hesabımdan ulaşan tüp bebek tedavisi gören arkadaşlarım. Beni o kadar mutlu eden haberler veriyorlariki ben demiştim bu sene bol bebekli bir yıl. Hepimiz mutlu sağlıklı güzel günler de kavuşalım bebeklerimize. 

Benden şimdilik bu kadar 33.haftayı bitirdik 34.haftaya giriyoruz. Bakalım bizi bu hafta neler bekliyor

Ayda'dan Sevgiler
Beni instagram hesabımdan takip etmek için 












4 yorum:

  1. Ben de heyecanla güzel haberlerini bekliyorum :) Hersey güzel olur insallah, normal ya da sezeryan sen hazirsin zaten <3 Hediyeleriniz sahane güle güle kullanin saglikla ! Ve cok gecmis olsun Allah beterinden korusun, opuyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...bende çok öpüyorum :)

      Sil